Kristina Klingenberg

Jag är pensionerad kantor från Karleby svenska församling, där jag jobbade sedan januari 2009 fram till sommaren 2019. Jag har tidigare jobbat som kantor i Helsingfors, på Åland och hela 15 år i Kronoby. Med sex barn har det blivit många hemmamammaår - barnen är nu vuxna och bor runtom i Finland och barnbarnen likaså.

Förutom familjen, hör närheten till havet till livets nödvändigheter; jag är stolt över min sjömansbakgrund (tack vare min man som är sjökapten och lots). Att får resa är en Guds gåva så länge det varar - periodvis tycker jag ganska mycket om att skriva också.

Under tiden 15.8 - 16.12.2019 jobbade jag som turistkantor på Rhodos. På grund av coronapandemin kunde jag inte åka tillbaka på våren 2020, men nu är jag tillbaka sedan i i mitten på augusti. Blogginläggen berättar fortsättningsvis om min tid på Rhodos.