Kristina Klingenberg

Jag är pensionerad kantor från Karleby svenska församling, där jag jobbade sedan januari 2009 fram till sommaren 2019. Jag har tidigare jobbat som kantor i Helsingfors, på Åland och hela 15 år i Kronoby. Med sex barn har det blivit många hemmamammaår - barnen är nu vuxna och bor runtom i Finland och barnbarnen likaså.

Förutom familjen, hör närheten till havet till livets nödvändigheter; jag är stolt över min sjömansbakgrund (tack vare min man som är sjökapten och lots). Att får resa är en Guds gåva så länge det varar - periodvis tycker jag ganska mycket om att skriva också.

Under tiden 15.8 - 16.12.2019 jobbade jag som turistkantor på Rhodos. Blogginläggen berättar om min tid på Rhodos. På grund av koronasituationen kan vi inte åka tillbaka till Rhodos som planerat den 1.4 - 30.6.2020. Vi får se hur det blir i höst.